Feestcommissie

Kan een afbeelding zijn van 13 mensen, staande mensen en de tekst 'Lierderholthuisfeest1, 2 & 3 juli 2022 Proud to tobe goud!'
Hans Fokkert
Hans FokkertVoorzitter
Hans zit bij ons aan de kop van de tafel en heeft de eindverantwoordelijkheid. Hij zorgt dat we bij regen een tent boven ons hoofd hebben en dat er genoeg drank aanwezig is tijdens het feestweekend.
Monique Hofmeijer
Monique HofmeijerPenningmeester
Monique is onze financiƫle topper. Zij zorgt ervoor dat alles financieel gladjes verloopt en dat de verenigingen hun vergoeding krijgen.
Ilona Kalter
Ilona KalterSecretaris
Ilona verzorgt alle mailtjes en brieven die binnenkomen bij de feestcommissie. Ook beheert ze de agenda van de vergaderingen en maakt ze trouw de notulen.
Dennis Hilgenkamp
Dennis HilgenkampBbestuurslid
Dennis regelt de aanvragen van de vergunningen. Ook zorgt hij dat er op zaterdag heerlijk kan worden gegeten van de BBQ.
Tom Jonker
Tom JonkerAlgemeen Lid
Tom is de benjamin van de commissie. Tom zet zich in voor de zondagmiddag activiteit. Ook is hij de man die het hele weekend met zijn telefoon facebook en instagram up to date houd.
Ellen Linthorst
Ellen LinthorstAlgemeen lid
Ellen is al jaren trouw lid van de feestcommissie. Zij is onze muziektopper en zorgt voor een goede muzikale invulling tijdens het weekend.
Djur IJsseldijk
Djur IJsseldijkAlgemeen lid
Djur is de campingdirecteur voor de kermis. Hij steekt graag de handen uit de mouwen bij het opbouwen van het terrein en is een vaste organisator van de zondagmiddag.
Kirsten Wolthuis
Kirsten WolthuisAlgemeen lid
Kirsten is actief bij de PR-commissie en de quiz. Ook nam ze afgelopen jaar waar bij de zeskamp. Dit jaar een jaartje pauze voor Kirsten i.v.m. Zwangerschap.
Michel Logtenberg
Michel LogtenbergBestuurslid
Michel is bestuurslid. Hij zorgt ervoor dat er weer een draaimolen staat te draaien en er genoeg attracties zijn. Ook is hij ons aanspreekpunt voor de sponsoren.
Lisanne Land
Lisanne LandAlgemeen lid
Lisanne is onderdeel van de PR-commissie. Zij zorgt ervoor dat 2 weken voor het weekend weer een programmagids bij u op de deurmat valt. Ook regelt zij de inzet van de vrijwilligers tijdens het weekend.
Thije Veldkamp
Thije VeldkampAlgemeen lid
Thije de man die alles voor je maken kan. Thije regelt voor ons veel praktische zaken en is een van de vaste organisatoren van de zondagmiddag.
Tjeerd Elshof
Tjeerd ElshofAlgemeen lid
Tjeerd verzorgt alles wat met de stroom voorziening te maken heeft tijdens het weekend. Dus mocht het licht uitvallen, roep Tjeerd!
Jarno Aan 't Rot
Jarno Aan 't RotAlgemeen lid
Jarno is na een jaar stage aangenomen tot vast lid in de commissie. Jarno is multifunctioneel inzetbaar. En zit net als de meeste mannen in de zondagcommissie.
Martijn Steevensz
Martijn SteevenszAlgemeen lid
Martijn is de man van de Bingo en de kerkdienst. Zondagochtend is hij dus lekker fit aanwezig op het veld.